Начало За нас

Кои сме ние?

contour.bg е нов български онлайн магазин за дрехи и аксесоари, създаден от към живота и вярата в хората. През последните 9 години работим с хора и това ни доставя огромно удоволствие. Някак, следвайки усета си и благодарение на всички Човеци, които срещнахме по пътя си, дойде време за този проект.

„Къщата на Контур“, както наричаме нашата база, се намира в София. Тук, целият ни екип влага желание и старание на всеки етап от процеса, както и доза забавление. Споделяме едни и същи ценности, а именно

Доверие
Уважение
Коректност
Професионализъм
Страст
Устойчиво развитие

Нашата мисия

Нашата мисия е да доставяме качествени и маркови дрехи и аксесоари, които грижливо селектираме, за да могат те - нашите находки - да стигнат до своите притежатели, които са много различни, но винаги в търсене на своя стил и контур.

Изпълнявайки нашата мисия, всъщност ставаме част от новата и така любима за нас тенденция за устойчиво развитие. Устойчиво развитие е начин на използване на природните ресурси, който цели да задоволи човешките нужди, като същевременно запазва естествения баланс в околната среда, така че тези потребности да могат да бъдат задоволявани както в текущия момент.

Всяка подбрана от нас дреха е опакована в кутия от 100% рециклирана хартия.