Начало Доставка и лесно връщане

Доставка

Бърза доставка
Всички поръчки направени до 15:00ч се доставят на следващия работен ден, с изключение на населени места, които се обслужват от Speedy по график.

Безплатна доставка
За поръчки на стойност над 80лв, платени онлайн, доставката е за сметка на CONTOUR.BG

Цена на доставка
4,99 лв до офис на Speedy.
5,99 лв до адрес посочен от клиента.

 

ЗА ПОРЪЧКИ С ИЗБРАН МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ "Наложен Платеж" се изисква такса от 2лв за обработка.

 

*Не важи за поръчки, платени онлайн с карта/ePay

*Не важи за поръчки, платени с онлайн портфейл, когато доплащането е платено с карта/ePay в сайта. Ако няма такова, то трябва отново да се избере начин на плащане "карта/ePay".

 

Отложена доставка

За ваше удобство, може да посочите да обработим вашата поръчка на по-късен етап, за да бъде обединена със следваща такава, а цената за доставка ще бъде една.
За повече информация ТУК.

Връщане

Всеки клиент има право в срок от 14 дни след получаването, да върне всеки продукт/продукти, без да посочва причина за това и без да дължите обезщетение или неустойка. 

 

Цена на доставка за връщане: От офис на Speedy - 4.99лв. | От ваш адрес - 5.99лв.

*Таксата от 2лв при избран метод на плащане на поръчка - "Наложен платеж" НЕ СЕ възстановява при връщане на стока.


Възстановяването на заплатената сума за върнатите артикули се извършва не по-късно от 14(четиринадесет) работни дни, след обработването им в нашия склад, ако сте избрали възстановяване по банков път или веднага, ако сте избрали възстановяване в Портфейл. Повече информация

 Как става връщането?

Влезте в профила си и изберете секция ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ. Ако сте направили поръчка като ГОСТ е нужно да се регистрирате със същият имейл, с който сте направили поръчката като ГОСТ, за да попълните формуляр за връщане на продукти.

В меню ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ ще видите списък с всички продукти, които можете да върнете. Изберете тези, които искате да върнете. Ще се радваме да посочите и причина за връщане.

Натиснете бутон НАПРЕД. Следва да посочите как желаете да Ви възстановим сумата и къде Ви е удобно да предадете продуктите на куриер. За да потвърдите зявката за връщане, натиснете ЗАЯВИ ВРЪЩАНЕ.

Ще получите имейл с инфoрмация за заявката Ви, както и номер на товарителница, който трябва да представите на куриера при предаването на продуктите. Важно! Всеки продукт трябва да бъде върнат в оригиналната си кутия.

Цена на доставка за връщане: От офис на Speedy - 4.99лв. | От ваш адрес - 5.99лв.