Начало Доставка и лесно връщане

Доставка

Бърза доставка
Всички поръчки направени до 15:00ч се доставят на следващия работен ден, с изключение на населени места, които се обслужват от Speedy по график.

Безплатна доставка
За поръчки на стойност над 80лв, платени онлайн, доставката е за сметка на CONTOUR.BG

Цена на доставка
3,99 лв до офис на Speedy.
4,99 лв до адрес посочен от клиента.

 

Отложена доставка

За ваше удобство, може да посочите да обработим вашата поръчка на по-късен етап, за да бъде обединена със следваща такава, а цената за доставка ще бъде една.
За повече информация ТУК.

Връщане

Всеки клиент има право в срок от 14 дни след получаването, да върне всеки продукт/продукти, без да посочва причина за това и без да дължите обезщетение или неустойка. 

 

Цена на доставка за връщане: От офис на Speedy - 3.99лв. | От ваш адрес - 4.99лв.


Възстановяването на заплатената сума за върнатите артикули се извършва не по-късно от 14(четиринадесет) работни дни, след обработването им в нашия склад, ако сте избрали възстановяване по банков път или веднага, ако сте избрали възстановяване в Портфейл. Повече информация

 Как става връщането?

Влезте в профила си и изберете секция ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ. Ако сте направили поръчка като ГОСТ е нужно да се регистрирате със същият имейл, с който сте направили поръчката като ГОСТ, за да попълните формуляр за връщане на продукти.

В меню ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ ще видите списък с всички продукти, които можете да върнете. Изберете тези, които искате да върнете. Ще се радваме да посочите и причина за връщане.

Натиснете бутон НАПРЕД. Следва да посочите как желаете да Ви възстановим сумата и къде Ви е удобно да предадете продуктите на куриер. За да потвърдите зявката за връщане, натиснете ЗАЯВИ ВРЪЩАНЕ.

Ще получите имейл с инфoрмация за заявката Ви, както и номер на товарителница, който трябва да представите на куриера при предаването на продуктите. Важно! Всеки продукт трябва да бъде върнат в оригиналната си кутия.

Цена на доставка за връщане: От офис на Speedy - 3.99лв. | От ваш адрес - 4.99лв.