Начало Лесно връщане

 Връщане

Всеки клиент има право в срок от 14 дни след получаването, да върне всеки продукт/продукти, без да посочва причина за това и без да дължите обезщетение или неустойка. 

Възстановяването на заплатената сума за върнатите артикули се извършва не по-късно от 14(четиринадесет) дни, след получаването им в нашия склад, ако сте избрали възстановяване по банков път или веднага, ако сте избрали възстановяване в Портфейл. Повече информация

 Как става връщането?

Влезте в профила си и изберете секция ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ. Ще видите списък с всички продукти, които можете да върнете. Изберете тези, които искате да върнете. Ще се радваме да посочите и причина за връщане. Натиснете бутон НАПРЕД. Следва да посочите как желаете да Ви възстановим сумата и къде Ви е удобно да предадете на куриер продуктите. За да потвърдите зявката за връщане, натиснете ЗАЯВИ ВРЪЩАНЕ. Ще получите имейл с инфoрмация за заявката Ви, както и номер на товарителница, който трябва да представите на куриера при предаването на продуктите. Важно! Всеки продукт трябва да бъде върнат в оригиналната си кутия.